2011. június 11., szombat

Összevarrtam a blokkonkat. Még valami szegélyt kellene mellé tenni, és jöhet az összeállítás. Az a baj, hogy legalább 3 másik takaró fedlap van hasonló állapotban, de hátha alalkulnak azok is.

Ti varrtatok?

Szép napot!

Szkornélia

**********************************************************************************

I have finished sewing the blocks together. I will have to make some borders, and will start putting together the quilt. The problem is that I have at least 3 more in the same state, but hopefully they will also slowly come around.

What about you guys, have you been also sewing?

Have a nice day!

Szkornélia
2011. június 5., vasárnap

Elrendezés / Layout


Így fog kinézni! Megvarrtam a 40 blokkot az elmúlt napokban, illetve a hétvégén. Szokás szerint kipakoltam mindet a nagyszoba közepére, és addig pakolásztam a színeket és a mintákat, amíg nagyjából jónak nem találtam az elrendezést. Összegombostűztem az egyes sorokat, úgyhogy el is lehet kezdeni az összeállítást. Sokkal gyorsabban ment egyébként eddig ennek a takarónak a varrása mint gondoltam. Szerintem elég jól fog kinézni.

Szép napot!

Szkornélia

**********************************************************************************

I have finished piecing the 40 blocks of the new quilt. I made some room in the living room and started to arrange them into a layout. I even pinned them, so I can start in the next few days to sew the rows together. So far this was pretty fast (concerning my speed), and I like it so far.

Have a nice day!

Szkornélia