2011. december 29., csütörtök

Nagyon jó voltam / I have been good

Karácsonykor sok szép ajándékot kaptam. Volt közöttük olyan is, ami egy ideje már itt várakozott, hogy végre eljöjjön a nagy nap. Nagyon izgultam, és alig bírtam kivárni, hogy végre kibonthassan a SSCS csere csomagomat. Már korábban megmutattam a hímzett díszt, most a fő ajándékot is végre meg tudom mutatni. Egy gyönyörű kerek terítőt kaptam. Van rajta hímzés, rátét, gombok... Nagyon szép és gondosan elkészített finom munka. Igazán jó lehettem az idén,  hogy ilyen klassz ajándékot kaptam. A képek minősége nem valami szuper, sajnálom, de olyan sötét van kint és bent is amikor hazaérek, hogy nem tudok igazán jó képet csinálni. 

Köszönöm Fiona, és köszönöm Chookyblue-nak is a szervezést. Remélem, hogy jövőre is lesz SSCS Swap.

Szép napot!

Szkornelia

***************************************

 I got a lot of very nice presents for Christmas. I had one particular package that was waiting here for a while. I was very excited about it, and could barely wait to rip the packaging open, but finally I did so on Christmas eve. This was actually my SSCS
Swap package... I received a really beautiful round table topper. It is hand embroidered, there are buttons and also some application. It is a beautifully made, fine job. I love it. I must have been really good this year... The pictures cannot do a proper justice for this beautiful present, sorry about that, but it is always dark when I get home in these days, and difficult to make decent pictures.

I thank Fiona for this beautiful present, and also I thank Chookyblue for the organization. I hope she will do that again next year.

Have a nice day!

Szkornelia
Daisypath Christmas tickers