2013. február 23., szombat

Alátét / Placemat

Régóta hevert félkészen az anyagos szekrényben. Egyszer elkezdtem, de nem igazán tetszett a tűzés, és félbemaradt. Most elővettem, és nagyon örülön neki. Találtam egy barnát, ami teljesen jól megy a panel eredeti színvilágához, ez lett a szegély. Még van egy másik panel, ez szerintem már nem fog évekig várni a szekrényben.

Szép napot!

Szkornélia

***************************************

I had this placemat in my textil cabinet for a long time. I started it, but half way I did not really like how it looked, so it was sacked. I found it a few days ago, and now I had some ideas how to finish. I found a brown uni that fits well with the colors of the original panel, that was used for the binding. I have one more panel, but I am sure this will not wait now years in the cupboard.

Finished just in time to link it to Crazy Mom Quilts

Have a nice day!

Szkornelia


2013. február 17., vasárnap

Párna 5.0 is kész / Pillow 5.0 is ready

Kész lett a Tesónak is a párnája. Ennek fehér lett a szegése. Majdnem ugyanaz, de egy kicsit más, hogy könnyen meg lehessen különböztetni. A kék IKEÁ-s takaró kerül ennek is a hátára, de ez is fehérrel lesz szegve.

Szép napot!

Szkornélia

***********************************************************

I am ready with the second pillow, for my other niece. This one has a white border. Almost the same, but slightly different, so it will be easy to distinguish between the two. This one will also have a blue IKEA blanket attached, but in this case it will also have a white border.

Have a nice day!

Szkornelia