2013. március 2., szombat

Tablet tartó / Tablet sleeve

Továbbra is a maradékfelhasználás jegyében dolgozok. Ennek több oka is van, az egyik az, hogy van sok, mármint maradék, a másik meg az, hogy olyan dolgokat próbálok amit még nem csináltam. Sajnálnék nagydarab új anyagokat próbálkozásokra elhasználni/elrontani. Bélelt dolgokat nem igazán csináltam még, de szeretnék lassan valami táska vagy ehhez hasonló dologgal is próbálkozni, így lépésről-lépésre próbálok újdonságokat tanulni. Már a húzózár varrása is ennek a jegyében készült, most pedig a bélés a következő.

A tabletemnek nem volt egyébként semmilyen tokja, nem ártott valami védelem, de olyan szemérmetlenül drágán lehet kapni egyszerű neoprén tokokat, amennyit egyszerűen nem volt lelkem kiadni, tudván hogy ezek kb mennyi munkával elkészíthetőek egy gyakorlott kéznek. Szóval itt az első. Kicsit nagy, mert csak félúton dőlt el, hogy mi lesz, de a várakozásaimon felüli lett a dolog. Még lesz másik is, a Kinle-emre is kell egy.

Szép napot!

Szkornélia

***********************************************************************************

I am still making small things from leftover pieces of fabric. There are a couple of reasons why. First of all I have a lot of leftover pieces, and the other reason is that i am trying things I have never done before, and I do not want to ruin nice big chunks of fabrics. First time I am trying to make things with a lining, but this is a lesson I wanted to learn, cause I would like to try making bags. I will need that for that project. I am moving in small steps, las time I practiced a zipper, now the lining, we'll see what will be the next. 

I also needed a sleeve for my tablet. I hadn't had one, because I couldn't find THE right one. So, my first sleeve. A bit big, because it was half done when I realized what will be the use of this piece, but at the end I am satisfied with it. Not perfect, but OK. I will make more, I need one for my Kindle too.

Have a nice day!

Szkornelia

Again, finished just in time to link it to Crazy Mom Quilts
Daisypath Christmas tickers