2010. július 13., kedd

Kész / Ready

A hétvégén ugyan nem sokat varrtam, de készen lett a Neptun quilt fedőlapja. Esténként készült a szegély, amit eddig a takarók esetében nem sokszor varrtam, de ennél a mintánál valahogy nagyon sokat dob a kész munkán. Szépen keretbe foglalja a mintát, úgyhogy nem bántam meg. Jön a vasalás, hátlap készítése, és az összeállítás. A tűzés meg megint egyenes vonalas lesz, mást ugyanis egyelőre nem tudok varrni.
Egyébként hétvégén meg azért nem varrtam, mert részt vettünk a Délibáb kerékpáros túrán. 56.8 km-t tekertünk a tűző napon a Hortobágyon. Nagyon klassz volt. Meleg volt és pusztaság, de a táj magával ragadó, és mivel jó régen jártam utoljára erre meglepetten tapasztaltam hogy milyen sokat fejlődött a környék. Különösen tetszett a Madárkórház, és az, ahogy a környezetét kialakították. Igazán érdekes és tartalmas családi programokat lehet tervezni ide.
****************************************************************************************
I have finished the top of my Neptune quilt. I was sewing some in the evenings of the last few days, and finally it is done. I usually do not make too intricate borders for my throws, but this time the thin black like really makes I think the design finished. Now I can start piecing the back.
And the reason why the border took me so long is because last weekend I went to a bicycle trip to the Great Hungarian Planes, to a region called Hortobágy. We rode 56.8 km-s (that is about 35 miles). It was hot, flat, but the area is really amazing. The thing I liked the most was the only Bird Hospital of Hungary, which was really amazing. A very cool place for families to have a nice trip.

Daisypath Christmas tickers