2010. július 13., kedd

Kész / Ready

A hétvégén ugyan nem sokat varrtam, de készen lett a Neptun quilt fedőlapja. Esténként készült a szegély, amit eddig a takarók esetében nem sokszor varrtam, de ennél a mintánál valahogy nagyon sokat dob a kész munkán. Szépen keretbe foglalja a mintát, úgyhogy nem bántam meg. Jön a vasalás, hátlap készítése, és az összeállítás. A tűzés meg megint egyenes vonalas lesz, mást ugyanis egyelőre nem tudok varrni.
Egyébként hétvégén meg azért nem varrtam, mert részt vettünk a Délibáb kerékpáros túrán. 56.8 km-t tekertünk a tűző napon a Hortobágyon. Nagyon klassz volt. Meleg volt és pusztaság, de a táj magával ragadó, és mivel jó régen jártam utoljára erre meglepetten tapasztaltam hogy milyen sokat fejlődött a környék. Különösen tetszett a Madárkórház, és az, ahogy a környezetét kialakították. Igazán érdekes és tartalmas családi programokat lehet tervezni ide.
****************************************************************************************
I have finished the top of my Neptune quilt. I was sewing some in the evenings of the last few days, and finally it is done. I usually do not make too intricate borders for my throws, but this time the thin black like really makes I think the design finished. Now I can start piecing the back.
And the reason why the border took me so long is because last weekend I went to a bicycle trip to the Great Hungarian Planes, to a region called Hortobágy. We rode 56.8 km-s (that is about 35 miles). It was hot, flat, but the area is really amazing. The thing I liked the most was the only Bird Hospital of Hungary, which was really amazing. A very cool place for families to have a nice trip.

4 megjegyzés:

Chookyblue...... írta...

your quilt looks lovely...........the borders will suit it well..........

Annemariesquilt írta...

An amazing quilt , you must be very proud!!!
Your trip sounds lovely.. I have a friend from Hungary living here in my town. She is super nice ;-))

cozy quilter írta...

The narrow black border frames your blocks nicely! You should be very pleased with your quilt. How are you going to quilt it?

RitaFoltok írta...

Gratulálok, nagyon ügyes vagy!
Csak ámulok és bámulok a szép munkáidon!