2009. január 3., szombat

Születésnapi játék


Cherry oldalán részt veszek a születésnapi játékban. Ha arra jársz, nézd meg Te is és kívánj boldog születésnapot. :)
There is a "Birthday giveaway" at Cherry's blog. Leave a note, wish her happy birthday and place this little image to your blog. You might be lucky to won a little present from her. :)

Nincs kedve valakinek?


Frida blogján (http://endy-frida.blogspot.com/) olvastam a cserevarrásról. Esetleg nem lenne kedve valakinek hasonlóban részt venni itthon is?

Az eredeti felhívásban (http://lapetitemaisondetilda.blogspot.com) ezzel a kedves Tildás képpel kapcsolatos a csere. A következő dolgokat kell tartalmaznia a csomagocskának:

Egy 10x15 cm-es saját készítésű szütyő, 5 m fonal, 4 darab egyforma és 1 díszes gomb, 1 m csipke, 1 db 30x30 cm-es anyagdarab, valamint 1 szabadon választott ajándék.

Ugyan én elég kezdő vagyok, de egy hasonló zsákocska megvarrása talán nem fogna ki rajtam és a hozzám hasonlókon, a profiknak meg jó kis ujjgyakorlat lehet, és támogathatják a "tanulók" első szárnypróbálgatásait. Szóval, ugyan az én blogomat még nem olvassák túl sokan, de ha van kedvetek, akkor hagyjatok nekem egy üzenetet mondjuk január 15-ig. A témája a dolognak lehetne mondjuk a tavasz, tehát a csomagok színe vagy mintája esetleg ennek jegyében kerülhetne kiválsztásra. A csomagok küldésének határideje meg mondjuk lehetne február 15.

Valaki????

2008. december 30., kedd

UFO de varrok...

Most még csak itt tartok, az alján még vannak lyukak és elég lassan is halad, de egyszer csak majd befejezem. Azért akartam megmutatni így félig készen, hogy nehogy az a vád érjen, hogy a bemutatkozásomban kézműveskedésről beszélek, közben meg pár nyomtatott ajándékkártyán kívül csak egy kis süti van az oldalamon. Egyszer majd talán ilyen lesz mint a jobb oldali. És nem utolsósorban így legalább hátha gyorsabban haladok majd a befejezés felé.
A motívumot azért választottam, mert két éve Santorinin jártunk tavasszal, ami egy igazán
klassz 'nyaralás' volt. Az ott készült képekből csináltam a hazaérkezés után ezt a montázst, amit csak azért szúrok ide be, hogy ebben a nagy hidegben hátha másokban is kellemes nyárias meleg érzéseket kelt. Photoshoppal készült az összeállítás. Ez egyébként egy másik nagy kedvencem a digitális scrapbooking, amire szintén nem túl sok időm jut mostanában. Most is inkább egy szakdolgozat korrektúrájával, egy cikkel, és ki tudja mi más egyébbel kellene foglalkoznom...

Na jó, nem panaszkodok, nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel az időhiány problémával.

Szóval csak beugrottam... :)


N.

So, I am stitching this Michael Powell design right now. The design was chosed 'cause I love MP, and also two years ago we wisited Santorini. It was so beautiful and so much fun, we totally fell in love with the island and its people. Once when I finish the picture it will be a present to my boyfriend. Don't ask me when thou... I also included a scrap page I made with Photoshop using the shots I made on this trip. Even looking at the pictures warms my heart on such a cold day as today...
Have a nice evening!
Daisypath Christmas tickers