2011. február 14., hétfő

Adósság / Debt


Pár nappal korábban történt mindez, de csak most volt időm arra, hogy a blogon is megörökítsem a történéseket. Ritával találkoztam, aki hivatalos elfoglaltságai miatt itt töltött pár napot. Sikerült összehozni ez alatt az idő alatt egy találkozót is. Nekem ez volt az első alkalom, hogy kimondottan a varrás és a blog hatására szerzett ismeretségből személyes találkozóra is sor került. Eddig valahogy csak a netről tanultam, és legfeljebb virtuális kapcsolatokat tartottam. Nem valamiféle elhatározás miatt, de valahogy Szeged mindentől olyan messze van, és sokszor visszatart a sok utazás meg az idő hiánya attól, hogy pl közös varrásokon részt vegyek. Most viszont nagyon élveztem az együtt töltött időt, remélem hogy nem ez volt az utolsó ilyen.
Rita ezzel a vicces neszeszerrel, illetve benne sok szép varrós aprósággal (csipke, gombok) lepett meg, amit azóta is örömmel használok. Köszönöm szépen. :)

Szép napot!
**********************************************************************************
A couple of days ago I met Rita, who spent a couple of days here in Szeged. We could arrange a meeting, and have a chance to talk a bit and to get to know each other. This was the first time that I met someone in real life who I "knew" already because of the sewing and blogging. Do not ask the reason for that. Somehow up until now I learnt everything from the net. Not because I wanted to do it this way, but somehow Szeged is just far from all the places where usually all the sewing and quilting meeting are organized. I enjoyed our meeting. Even though this was the first one, I hope that this was not the last one.
Rita surprised me with this lovely little purse, full of sewing goodies (laces, buttons). Thanks, Rita!

Have a nice day!
Daisypath Christmas tickers