2010. február 7., vasárnap

Adósság / Debt

Jó régen nem jelentkeztem... Ennek a legfőbb oka pedig az, hogy az év vége nagyon sűrű volt, és az új év eleje pontosan ugyanígy folytatódott. A varrás és az egyéb 'szabadidős tevékenységek' végképp háttérbe szorultak. Mivel ez a blog nem erről szól, így nem is foglak benneteket azzal untatni, hogy ehelyett mi mással töltöttem az időmet.
A lényeg viszont az, hogy van néhány olyan elmaradásom, amit még nem mutattam meg. Amit első helyre szánok, az Kryx meglepetése. A szó legszorosabb értelmében. Annyira kedves volt Tőle ez a kis csomag ami karácsony napjaiban érkezett. Volt a levélben süti (sajnos már nem tudom megmutatni :)) illatzsák, és kedves szavak. Annyira jól esett hogy gondolt rám, a nagy hajtás alatt sokszor szaglászom meg kis csomagot, ami egyébként illatos fűszerekkel van megtöltve.

Az egyetlen olyan dolog amit én csináltam és el is készült, az pedig egy párnahuzat, ami a karácsonyi terítőhöz készült. Kicsit bénáztam vele, de azt hiszem egész jó lett a végeredmény. Füles párna lett, és eredetileg zippes lett volna a háta, de valahogy elrontottam, és így végül ettől eltekintettünk. Most még annyi hiányzik, hogy vettem pár szép gombot amit fel kellene még varrnom, hogy ne nyíljon szét a hátsó része, mert elég keményre van tömve a huzat. Készül még egy ugyanilyen, már kész a top, de nem haladok vele tovább...
Találtam régi dolgokat amik még évekkel korábban, az első foltvarrós próbálkozásaim idején készültek. Még félkész állapotban vannak, de az idén szeretnék sort keríteni rájuk. Majd fokozatosan bemutatom ezeket is Nektek.

**********************************************************************************
It was quite a long time ago that I wrote here. I had a very tough December, and January and the new year started just like that. I have not had a chance to show the present I got from Kryx around Xmas. It was such a nice little package that she maid for me.... I ate the cookies, but I often smell the little bag filled of various spices and that makes me feel so nice. Thanks Kryx.
The only thing I can show you is the pillow case I made, that goes with the Xmas table runner. I think it turned out quite all right, even though I messed up the zip, so I left it out finally. The only thing that is missing is that I have to sew on 5 nice buttons on the back to close it.
I have found some old UFO-s that I started years ago when I first tried sewing and patchwork. Hopefully this year I will have a chance to finish them, so one by one I will try to show them to you.1 megjegyzés:

Mamis írta...

Jó, hogy ismét olvashatunk..))
A párnahuzat viszont nekem *NAGYON bejön!!!*.Nagyon jó lett.