2009. szeptember 20., vasárnap

Adósság / Debt

Volt még egy adósságom. A Nina által szervezett swap második körében Marcelának készítettem ajándékot. Elég sokáig vártam a visszajelzésre, és mire végre értesültem a csomag szerencsés megérkezéséről úgy elpakoltam a fényképezőgép kártyáját, hogy nem találtam. Végre a hét végén meglett, a macska játszhatta le a helyéről és lökdöste az ágy alá. Így már meg is tudom mutatni az ajándékom, ami ez az őszi banner volt. Egy Bent Creek mintát alakítottam át, eredetileg ugyanis sorban voltak a betűk. Került még a csomagba egy kis csokoládé, üdvözlőkártya, és felvarható apró kis fém motívumok, amik azonban nem kerültek rá a képre. Remélem tetszett az ajándékozottnak. ****************************************************
I have not showed the gift I have sent to Marcela, in the second round of Swap organized by Nina. I misplaced the memory card form the camera before I could have downloaded the pictures. I have it now, so I am showing the picture of my present. It is a modified Bent Creek pattern I made it for a banner. I sent also some Hungarian chocolate, a card, and some small metal flower thingies one can sew onto something or make some jewellery out of it. Hope Marcela liked it.

2 megjegyzés:

Abile írta...

Nagyon helyes ez a minta!! Biztosan örült neki a megajándékozott!

Stephanie írta...

What a lovely gift and perfect for Fall--my very favorite season. Thanks for visiting my blog and taking time to leave a comment.