2009. november 22., vasárnap

Ti mit szóltok valami ilyesmihez? / What do you think?

Készülnek a terítők. Még tavaly vettem ezt a zöld arannyal díszített anyagot, ami akkor nem került felhasználásra. Piros színben is van. Arra gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz majd a végeredmény. Lenne két zöld, meg két piros. Kicsit aggódtam, hogy ezek az anyagok elég sok arany színt is tartalmaznak, így nem biztos, hogy teljesen passzolnak a középső négyzetekhez, de ahogy egyre többet nézem a lehetséges végeredményt egyre jobban tetszik. Ti mit gondoltok?
*******************************************
I am working on the table runners, and I think I have the final design. I found some leftover green and red christmas fabrics from last year, and I think I will use them to make a border. I think I will end up making 2 green and 2 red ones. I was a bit worried about these fabrics because they have quite a lot of gold in them, but the more I look at the final color scheme the more I like them. What dou you think? Any suggestions?

2 megjegyzés:

Mamis írta...

Nekem nagyon tetszik.Szerintem ha piros lesz a széle, az is nagyon jól fog mutatni(mármint a zöld helyett a piros anyag...)

martimez írta...

Nekem is kifejezetten jók így egymás mellett.Egyébként én sokszor lefényképezem a lehetséges párosításaimat és a számítógépen jobban látom melyik a 'befutó'

Daisypath Christmas tickers