2009. január 10., szombat

A reklám helye...
Nagyon örülök, mert csütörtökön megérkeztek a képen látható gyönyörű amerikai patchwork anyagok, amiket a neten rendeltem. Ez volt az első alkalom, hogy ilyet tettem, és nagyon elégedett vagyok. Már régóta nézegettem ugyanis hogy milyen rengeteg, szebbnél szebb anyag közül válogathatnak a nagy víz másik oldalán, de mivel nagyon kezdő vagyok úgy gondoltam, hogy egyelőre az itthon hozzáférhető textilválaszték is megteszi. A karácsonyi szünetben azonban elcsábultam. Több külföldi blogon is láttam linkeket textiles webáruházakhoz, és átnéztem párat. Nagyon örültem amikor kiderült, hogy nem elérhetetlen itthonról sem az hogy időnként rendeljen az ember. A képen látható anyagokat egyébként a Fabric Shack Stores-ból rendeltem (http://www.fabricshack.com/). Ezek mindegyike az akciós kategóriában volt, így yardonként (kb 95 cm tehát nagyjából egy méter) 3.99$ volt, ami most nagyjából 800 forintnak felel meg. A rendelt 7 yardot szépen belehajtogatták egy nagy borítékba (maximálisan ennyi fér bele), így a postaköltség 10$ volt. Ha kiszámolja az ember hogy itthon mennyibe kerül egy méter amerikai patchworkanyag (legalábbis a számomra hozzáférhető helyeken) akkor nem került többe így a rendelésem mintha itthon vettem volna meg a dolgokat. A cégről egyébként csak jókat tudok írni. A rendelés pontos, az anyagok leírása és a képek a honlapon klasszak, így azt kaptam amit vártam. Ha jól emlékszem január 1-jén adtam le a rendelésem, másodikán postára adták a csomagot, amit 8-án meg is kaptam. Tehát, ha valaki hozzám hasonlóan nyálcsorgatva nézegeti a külföldi anyagokat, és kacérkodik a gondolattal hogy rendelne a tengeren túlról, akkor én szeretettel ajánlom az említett céget. Ja, és a non plus ultrája a dolognak még az, hogy ajándékba a rendelés mellé kaptam még egy 15 centis kis vonalzót az üzlet elérhetőségével, valamint egy 15-20 centis olyan tépőzárat, melynek a hátsó felén kétoldalas ragasztó van, így pl szekrény oldalára falra (?) könnyedén lehet vele dolgokat rögzíteni. Kedves. :)
**********************************************************************************
I have ordered quilting fabrics from the US for the first time. I have been looking the foreign blogs with the beautiful color coordinated fabrics with an envy for a while now, and finally decided to try to order some from a webshop. I tried the Fabric Shack Stores(http://www.fabricshack.com/) and I am very satisfied with the service, and the quality of stuff I have recived. I ordered the things you can see on the pictures on the 1st of January. According to the postage stamps the package was shipped on the 2nd, and I have recived it on the 8th of January. Extremely fast and nice service. They have a hugh selection of fabric, I could barely choose from it, I wanted everything. Finally I ordered 6 color cordinated ones and one for next Christmas for 3.99 per yard. Great price too.

4 megjegyzés:

Mamis írta...

Ezek tényleg gyönyörűek!Kíváncsi vagyok mi készül belőlük.

szkornelia írta...

Hat egy nagyon egyszeru de szerintem nagyon mutatos kis quiltet szeretnek belole csinalni a tervek szerint. Sotet kis negyzetek korul vilagos keret es megforditva. A minta borzasztoan fapados, de nekem most nagyon tetszik.

Zsukka írta...

Ha legközelebb rendelsz, esetleg társulhatnék? :-)

Dia írta...

ezek tényleg fantasztikusak.
Én is átnéztem - sajnos :-) - a kínálatot, kezdek elcsábulni. Ami még visszatart, hogy nem tudok angolul :-( én is társulnék, ha legközelebb rendelnél, ha szabad