2009. január 3., szombat

Nincs kedve valakinek?


Frida blogján (http://endy-frida.blogspot.com/) olvastam a cserevarrásról. Esetleg nem lenne kedve valakinek hasonlóban részt venni itthon is?

Az eredeti felhívásban (http://lapetitemaisondetilda.blogspot.com) ezzel a kedves Tildás képpel kapcsolatos a csere. A következő dolgokat kell tartalmaznia a csomagocskának:

Egy 10x15 cm-es saját készítésű szütyő, 5 m fonal, 4 darab egyforma és 1 díszes gomb, 1 m csipke, 1 db 30x30 cm-es anyagdarab, valamint 1 szabadon választott ajándék.

Ugyan én elég kezdő vagyok, de egy hasonló zsákocska megvarrása talán nem fogna ki rajtam és a hozzám hasonlókon, a profiknak meg jó kis ujjgyakorlat lehet, és támogathatják a "tanulók" első szárnypróbálgatásait. Szóval, ugyan az én blogomat még nem olvassák túl sokan, de ha van kedvetek, akkor hagyjatok nekem egy üzenetet mondjuk január 15-ig. A témája a dolognak lehetne mondjuk a tavasz, tehát a csomagok színe vagy mintája esetleg ennek jegyében kerülhetne kiválsztásra. A csomagok küldésének határideje meg mondjuk lehetne február 15.

Valaki????

7 megjegyzés:

Unknown írta...

yes, you sign up, send me your address luijo65@yahoo.it.

Judit írta...

Szia!
Örülök, hogy Rád találtam. Érdekes ez a játék, most még nem merek jelentkezni, de hogyan történik ez, összeírod a neveket, és párosítod, majd küldöd a címűket egymásnak?

szkornelia írta...

Igen,valami ilyesmire gondoltam. Eleg kezdo blogolo es varro vagyok, gondoltam igy egycsapasra sok embert ismerhetnek meg.

Endy írta...

Szia Szkornèlia!
Làttad, hogy fel lettèl vève a jàtèkosok kozè Luijo-nàl? Ha valami gondod van nyugodtan ìrj nekem!

Endy írta...

épp most kaptam egy e-mailt Luijotòl, mert a jàtèkhoz szuksège van az e-mail cìmedre! (kuldd àt neki lègyszìves)

Endy írta...

én erre szoktam ìrni: sabrinaesse kukac interfree.it, ha gondod van ìrj nyugodtan!

Endy írta...

Ujabb uzenet Luijo-tol, kuld àt neki a cìmedet! szuksège van rà a pàrosìtàsokhoz! Ha nem megy lehet rajtam keresztul is, szìvesen segìtek!

Daisypath Christmas tickers