2013. január 12., szombat

Elemtartó / Battery holder

Új év, új lendület...

Szakmailag elég sok újdonság történt velem az elmúlt évben, elég sok váratlan esemény is, ami miatt a hobbimra nem maradt annyi időm, mint amennyit ezzel szerettem volna. Még soha nem volt annyi hallgató a 'gondjaimra bízva' mint az idei tanévben, közülük ha minden jól megy hárman is diplomát szereznek nyár elején, úgyhogy izgalmasak lesznek a következő hónapok. Több a kötelezettségem és a felelősségem, de remélem azért a szívemnek kedves dolgokra is több időm marad az idén.
Az év első apró dolga egy elemtartó. Ehhez apró fecnikből, kesztyűbélésre varrtam az anyagdarabokat. A neten több helyen is láttam képes leírást, hogy hogyan is kell ezt csinálni, de talán a fázisfotókból ki is lehet találni. Sok kallódó elem és aksi van még, amihez rendelésem már van jópár darabra. 

Szép napot!

Szkornélia

***********************************************************************************
New year, new zest.

I had a busy, and unusual year in 2012. Many things happened in my professional life, new, more serious assignments, a lot of students I have to take care of the the university. Three of them will finish her studies this year, so more work, but less time for my hobbies. This year I will still have more, and more serious obligations, but hopefully I will be able to spend time with things that I love.
The very first small finish of this year is a battery holder. We have many in the drawers, so I have some orders to make some more already. I used scraps that I sawed on the batting directly. There are many tutorials on the web how this should be made, but maybe it is also visible or can be guessed from the pictures in this post. 

Have a nice day!

Szkornelia
Daisypath Christmas tickers