2009. február 1., vasárnap

Újra itt.../I am back...


Egy kicsit elvesztem az elmúlt napokban, aminek az volt az oka, hogy síeltem!!! Ausztriában jártunk egy fantasztikusan szép helyen. A városkát ahol laktunk St. Michael im Lungau-nak hívják. Maga a nyugalom, és a pihenés. Gyönyörű a környék, több pálya is a közelben, ahol mindenki megtalálja a tudásának és bátorságának megfelelő pályákat. Mivel én erős kezdő vagyok (voltam :)), ezért a lankásabb Fanningberget választottuk. Nagyon megtetszett. Családias, nincsenek őrülten sokan még hétvégén sem, a pályák viszont fantasztikusak. Gyönyörűen karbantartottak, de nem kell órákig állni sorban a liftnél. A páromtól, aki mellesleg teljesen profin siel, azt kaptam ajándékba, hogy befizetett pár magánórára. Talált nekem egy magyar oktató hölgyet, aki nagyon jól oktatott. Kint él pár éve, és teljesen up to date a legmodernebb oktatási technikák tekintetében. Nagyon tetszett a stílusa, és a végére azt hiszem nagyon sokat fejlődtem is.
A szállásunk egyébkánt szintén nagyon klassz volt, a felső képen láthatjátok a reggeli látképet az ablakunkból. :)
Jó volt hogy sok volt a hó, ami mostanában errefelé délen (Szeged és környéke) eléggé hiánycikk. Lassan el is felejti errefelé az ember hogy milyen jó is néha hógolyózni, meg milyen klasszak is azok a vasárnap reggelek amikor arra ébredünk hogy esik a hó. Persze tudom, hogy főleg az elmúlt héten a nyugati országrészben nem gondoltak az emberek ennyi nosztalgiával ezekre a dolgokra, de errefelé mindenesetre nem sok jutott a "jóból".
Mindenesetre vége a telelésnek, újra itt vagyok, elindultak a dolgos hétköznapok.
*************************************************************************
I was in Austria (St. Michael im Lungau) for a while, but I am back again. I went for skiing, and the trip was beautiful. The area is really pretty, peaceful, not too many people, but very nice and well-kept slopes. I was a beginner when we arived, but I took a couple of private lessons from a very nice and really good Hungarian ski coach lady. I enjoyed it very much. The place where we have stayed was also cool, the morning wiev from our window is on the first picture. Pretty.... huh? :)
Daisypath Christmas tickers